Week van de Zeeuwse arbeidsmarkt:
WrX Bedrijventoer en Job festival

Zeeland Business, Provincie Zeeland, ZeeuwseVacaturebank.nl en Festive Events slaan de handen ineen tijdens de Week van de Zeeuwse arbeidsmarkt van 13 tot en met 17 juni. In deze week staat het verbinden van overheid, educatie, bedrijfsleven, jongeren en werkzoekenden centraal tijdens events rondom werken in Zeeland. Meer informatie over en aanmelden voor onderstaande activiteiten op https://wrxzeeland.nl/.

HR event Zeeland

Bent u HR-professional? Dan weet u als geen ander dat Zeeland een krappe arbeidsmarkt heeft. Op termijn ontstaan tekorten in alle sectoren en op alle niveaus. Het opvullen van deze vraag is voor individuele werkgevers lastig. Samen bereik je meer. Daarom bundelen Zeeuwse werkgevers nu de krachten om de uitdaging op de Zeeuwse arbeidsmarkt aan te gaan. Het Aanvalsteam Arbeidsmarkt, waarin bedrijfsleven, onderwijs en overheid samenwerken, wil tijdens dit event HR-professionals samenbrengen, van elkaar laten leren, trends en ervaringen delen, nadenken over nieuwe manieren van werving en gezamenlijke initiatieven verder versterken en opzetten. Donderdagmiddag 13 juni wordt een interactieve middag met inspiratiesessies voor HR-professionals, directie- en bestuursleden. In deze nieuwsbrief vindt u een overzicht van alle workshops. Komt u ook?


WrX bedrijventoer

Altijd al eens willen weten hoe een specifiek bedrijf er van binnen uitziet? De WrX Bedrijventour is de gelegenheid om eens een kijkje te nemen bij een bedrijf dat matcht bij jouw interesses. Op vrijdag 14 juni 2019 openen diverse bedrijven hun deuren. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen bij een of meerdere van de aangesloten bedrijven. De deelnemende bedrijven geven tijdens een ochtend- of middagsessie een rondleiding door hun bedrijfspand of die van een klant met afsluitend een korte presentatie of een mogelijkheid om vragen te stellen.

WrX Job festival

Het Jobfestival is er voor iedereen, van studenten tot werkzoekenden, of je nou op zoek bent naar een stage, bijbaan, zomerbaan, eerste baan, vervolgbaan of wellicht je laatste baan. Ofwel ben je op zoek naar een leuke job? Nieuwsgierig naar de openstaande vacatures in Zeeland? Benieuwd welke werkgevers er allemaal zijn in jouw regio? Of ben je oriënterend en wil je verschillende job’s ervaren? Kom dan naar WrX! Job Festival op 15 juni in de Machinefabriek in Vlissingen. WrX! Jobfestival is hét werkgelegenheidsevent waarin je werk beleeft en ervaart!

Netwerkevent Zeeland Business/Zeeuwse Connectie

Bent u ondernemer, manager of directie? Meld u dan aan voor het netwerkevent rondom Zeeuwse werkgelegenheid om maandag 17 juni. Tijdens dit evenement verenigen we het nuttige met het aangename tijdens een thema bijeenkomst rondom werkgelegenheid gekoppeld aan een BBQ bij KonTiki Beach.