Nieuwe activiteiten!

Help je mee het strand schoonmaken op 23 september 2021?

JAZ en Jatzee organiseren samen een Zeeuwse Jonge ambtenaar schoonmaakactie! Op zaterdag 18 september 2021 is het World Clean Up Day. Wij gaan met Zeeuwse jonge ambtenaren ook onze bijdrage leveren en doen dat op 23 september 2021. Met elkaar willen we zoveel mogelijk afval opruimen op het strand in Vlissingen. Aanmelden kan via dit aanmeldformulier.

Programma: 14.00 – 14.15 uur: Officiële Start met gedeputeerde Harry van der Maas (Provincie Zeeland) ter hoogte van Pier 7 De gedeputeerde zal knijpers overhandigen aan de stichting ‘Doe Mee, Verlos de Zee’ en de deelnemers veel succes wensen.

14.15 – 15.15 uur: Aan de slag! Jonge ambtenaren starten met het verzamelen van zwerfafval op het strand. We mogen de nieuwe knijpers van de stichting ‘Doe Mee Verlos de Zee’ gebruiken!

15.15 – 16.00 uur: Drankje van Pier 7 op het strand. Het eerste drankje is voor onze rekening!

Nieuwe workshop in oktober! We kunnen ook alvast verklappen dat we in oktober 2021 een workshop organiseren met als thema 'communicatie voor jonge ambtenaren' (zoals weerbaarheid, feedback geven en ontvangen en conflicthantering). Meer informatie volgt snel!