Twee nieuwe bestuursleden!

Begin dit jaar hadden we twee openstaande vacatures en inmiddels is ons bestuur compleet! Daphne en Niels stellen zich graag aan je voor.

Daphne

Hallo, ik ben Daphne Haaze, 25 jaar oud en de nieuwe penningmeester van JAZ. Waarom het me leuk lijkt aan de slag te gaan voor JAZ? Nou, omdat ik volledig achter een ontmoetingsplatform voor jonge ambtenaren in Zeeland sta. Het lijkt me leuk om meer verbinding te creëren! Als penningmeester ga ik me bezig houden met het werven en beheren van de financiën en het opzetten van een geschikte organisatievorm voor JAZ. Waar ik me verder zoal mee bezig houd? Ik werk bij de Gemeente Veere als juridisch planoloog/projectleider en houd me bezig met ruimtelijke vraagstukken binnen onze 13 kernen. Ook ben ik projectleider voor de ontwikkeling van het maatschappelijk vastgoed in Serooskerke. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met familie en vrienden, doe ik aan ballet en hoop ik ook snel weer mooie reizen te mogen maken.

Niels

Aangenaam! Mijn naam is Niels Vader, ik ben 28 jaar en werk als communicatieadviseur bij Provincie Zeeland. Ik heb daar allerlei verschillende taken op het gebied van communicatie. Zo ben ik bijna elke dag bezig met social media, maak ik video’s en doe ik nog veel meer leuke dingen om onze prachtige provincie en het werk dat wij doen aan de inwoners van Zeeland te laten zien. Daarnaast verzorg ik de communicatie voor Provinciale Staten en ondersteun ik bij de digitale vergaderingen, zodat die vlekkeloos verlopen.

Vanaf januari dit jaar ben ik begonnen als het nieuwe bestuurslid relatiebeheer bij JAZ. Ik ben vooral bezig met het onderhouden en leggen van contacten met andere (Zeeuwse) jongerennetwerken, overheden en bedrijven om JAZ mee uit te breiden en te versterken. Daarnaast denk ik mee over het organiseren van verschillende activiteiten en probeer ik natuurlijk om zoveel mogelijk Zeeuwse jonge ambtenaren aan ons te binden en met elkaar kennis te laten maken.