WrX Werkgelegenheidsweek

Zeeland Business, Provincie Zeeland,ZeeuwseVacaturebank.nl en Festive Events slaan de handen ineen tijdens de WrX Werkgelegenheidsweek van 13 tot en met 17 juni. In deze week staat het verbinden van overheid, educatie, bedrijfsleven, jongeren en werkzoekenden centraal uiteengezet in meerdere events en bijeenkomsten rondom werken in Zeeland.

Talent binden en boeien

Het initiatief Zeeland WrX! heeft als doelstelling Zeeland neer te zetten als hotspot om te wonen, werken en recreëren. Hierbij wordt nadrukkelijk de samenwerking gezocht met bedrijven, overheden en Zeeuwse scholen. Daarnaast heeft WrX! als doel om jongeren, studenten, young professionals en werkzoekenden binnen en buiten Zeeland te informeren over de mogelijkheden van het aangaan van een studie, baan of bijbaan in Zeeland.


Op 13 juni wordt er afgetrapt met een bijeenkomst voor alle HR specialisten in Zeeland, op vrijdag en zaterdag vindt de WrX Experience plaats. Zaterdagavond is het Summer Festival en op de maandag wordt de week afgesloten met een netwerkborrel over de Zeeuwse arbeidsmarkt.


WrX! Experience en Summer Festival

De WrX! Job Experience is een tweedaags festival wat draait om het ervaren en beleven van werk. Op vrijdag 14 juni vindt de open bedrijvenroute plaats waarin geïnteresseerden de mogelijkheid krijgen om een kijkje te nemen bij Zeeuwse organisaties. Op zaterdag 15 juni vindt het WrX! Job Festival plaats. Een interactief evenement waarin bezoekers werk kunnen ervaren en beleven.


Het Jobfestival loopt in de middag over in het Summer Festival in Vlissingen, een muziekfestival met DJ’s en acts uit de top van Nederland. Dit jaar vindt het Summer Festival plaats op vier locaties in Zeeland, waarvan Vlissingen de eerste is.

Activiteiten