Lisanne liep stage bij BENU apotheek

“Ik ben Lisanne, Ik kom uit Westkapelle en ik volg de apothekersassistente opleiding. Ik kom zelf uit Zeeland en ken dus ook genoeg mensen die hier al studeerden. Het studeren in Zeeland ervaar ik als gewoon goed. Het was voor mij qua reizen ook goed te doen en mijn stages heb ik ook gewoon hier kunnen doen.

Ik heb stage gelopen bij BENU apotheek Dauwendaele. Dat was erg leuk. Ik had ontzettend leuke collega’s en heb daar ook veel geleerd. Voor onze opleiding regelt school onze stages. Je mag vaak wel een voorkeur aangeven als je die hebt maar in principe wordt dat gewoon voor je geregeld.

Bijbaan

Wat me het meeste is bijgebleven is de gezelligheid van het team. Ik voelde me wel erg thuis bij mijn stageplaats. En dat ik hier uiteindelijk in de zomervakantie mocht komen werken als bijbaantje. Dit vond ik persoonlijk wel erg fijn want dan blijf je goed bij en doe je ook meteen iets waar je al voor aan het leren bent.

Hecht

De leukste herinnering aan mijn studententijd in Zeeland is toch wel de leuke tijd die ik heb met mijn klasgenootjes. Wij hebben niet echt een grote klas maar daardoor zijn we wel vrij hecht. “

Lisanne