Eindexamen campagne EEZIE

1200 eindexamenscholieren deden mee aan “In the pocket”!

Geslaagd! Je hebt je diploma (bijna) in the pocket! Daarom krijg jij van ons een examencadeau t.w.v. €250,-. Daarnaast maak je ook nog eens kans op extra prijzen, zoals iPhone 13, laptop, cadeaubonnen en meer! Geniet van je zomer en veel succes met je volgende opleiding of werk. Naar aanleiding van deze wervende tekst deden maar liefst 1200 vo-scholieren en mbo-, hbo- en wo-afstudeerders uit Zeeland mee aan de actie Diploma in the pocket.

Geslaagden kregen bij hun diploma-uitreiking een felicitatiekaart van EEZIE en de Zeeuwse Connectie. Na aanmelding konden de jongeren in totaal tot wel €250 korting pakken op producten en diensten van deelnemende bedrijven. Van een 2e gratis drankje en shoptegoed tot een gratis autorijles. Daarnaast waren er nog megaprijzen met als hoofdprijs een iPhone 13 van de Zeeuwse Vacaturebank en een Acer Extensa laptop beschikbaar gesteld door het Zeeuwse computerelektronicabedrijf Alternate. EEZIE volgt de jongeren die hebben meegedaan en voorziet ze van nuttige informatie over studeren, leven, wonen en werken in Zeeland.

In contact blijven

Jim Goedhart van de Zeeuwse Connectie: “Het leuke is dat iedereen die heeft aangegeven een vervolgstudie te gaan doen in bijvoorbeeld Rotterdam van ons een uitnodiging heeft gekregen voor de Zeeuwse Connectie Meet-up/Borrel in Rotterdam op 13 oktober (zie ook de agenda). Ook krijgen alle deelnemers informatie over toekomstige activiteiten. Zo zorgt EEZIE ervoor dat Zeeuwse jongeren die buiten de provincie gaan studeren elkaar ontmoeten en de band met Zeeland warm blijft.”

Wat is EEZIE ook alweer?

Scholieren, studenten en startende talenten ontvangen via websites en (sociale) mediaberichten tips, informatie over en kortingen voor evenementen, festivals, opleidingen, stageplaatsen, bijbanen en vacatures. Zo beleven en ervaren ze Zeeland in zijn beste vorm en zien ze welke kansen hier liggen. Initiatiefnemer Provincie Zeeland werkt daarbij samen met verschillende partners, waaronder de Zeeuwse Connectie, de Zeeuwse Vacaturebank, Rootzz, UCR, HZ, Scalda en Hoornbeeck College. Meer weten of ook meedoen? Stuur dan een bericht naar info@eezie.nl.