Studeren en werken op maat (SWOM) heeft samen met minister van gehandicapten zaken Rick Brink een handreiking geschreven over Werken met een arbeidsbeperking in Corona-tijd. Hoe bied je de juiste ondersteuning aan je medewerker of collega?

Om medewerkers met een arbeidsbeperking, begeleiders op de werkvloer, leidinggevenden en HR-adviseurs hierbij te ondersteunen, heeft SWOM in samenwerking met het ministerie van BZK de Handreiking “Werken met een arbeidsbeperking in Corona-tijd” ontwikkeld.

Naast direct toepasbare antwoorden op deze en andere vragen, vind je in de handreiking ervaringsverhalen over werken met een arbeidsbeperking in Corona-tijd. Aan de hand van acht thema’s wijst de handreiking de weg in het ‘’nieuwe normaal’’. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als werving & selectie, contact met collega’s en gezondheid & vitaliteit.

De Handreiking Werken met een arbeidsbeperking in Corona-tijd is beschikbaar als app en als interactieve PDF. Voor informatie op maat schakel je eenvoudig tussen de rollen van medewerker, begeleider, leidinggevende en HR-adviseur. De interactieve PDF voor laptop en pc is bij deze mail gevoegd. De app is te vinden op www.swomapp.nl. Deze kan je als daadwerkelijke app opslaan op je telefoon of tablet.