Meester in je werk week

11 t/m 14 november

De Zeeuwse Meester in je Werk Week is dit jaar van 11 tot 14 november 2019. Door heel zeeland zijn er tientallen workshops voor ambtenaren die eens met andere ogen naar hun werk en loopbaan willen kijken.


Een week lang actie, plezier en vooral inspiratie voor alle Zeeuwse ambtenaren op een aantal centrale plaatsen in onze provincie. Tijdens workshops, lezingen en loopbaan- en studiekeuzegesprekken hebben we aandacht besteed aan jouw loopbaan, ontwikkeling en vakmanschap. Een mooie manier om te netwerken en daarmee kennis te maken met de loopbaanmogelijkheden op de Zeeuwse arbeidsmarkt binnen het Openbaar Bestuur.De volgende bijeenkomst/workshops zijn gratis toegankelijk:


Workshop diversiteit & inclusie: 14 november 9.30 tot 13.30 uur, met lunch, Provinciehuis, Middelburg.

In deze workshop ga je aan de slag met: je organisatie aantrekkelijk maken voor alle mensen op de arbeidsmarkt; Hoe kom je tot een divers personeelsbeleid? Welke uitdagingen kom je tegen en welke mogelijk oplossingen zijn er? Deze workshop wordt verzorgd door Astrid Rutten van Astrid Rutten Projects. Doelgroep: managers en HR adviseurs.


Workshop Employer branding: 14 november van 15.00 tot 16.30 uur, Provinciehuis, Middelburg

Employer branding gaat over jouw reputatie én onderscheidend vermogen als werkgever. Wat maakt jou een goede werkgever in de ogen van een (potentiele) medewerker? En waarom? Waar je begint en hoe je dat aanpakt, dat vertellen we je in de workshop Employer Branding. Deze workshop wordt verzorgd door Werk Waarde, een alliantie van specialisten op het gebied van Employer Branding en arbeidsmarktcommunicatie en wordt gevormd door de bedrijven The Work Brand, Get a Grip en Cows & Stars. Doelgroep voor deze workshop: HR adviseurs/recruiters en communicatieadviseurs.


Aanmelden voor de openingsshow en de workshops via: l.de.jonge@zeeland.nl