Het HR platform van het HR netwerk Zeeland telt inmiddels 400 leden en is volop in bedrijf.

Leden stellen vragen, wisselen kennis uit en bieden trainingen aan. Het is nu ook mogelijk om een eigen sub-groep aan te maken voor jouw lokale HR netwerk, voor jouw branchegebonden netwerk, of voor de HR collega’s binnen jouw organisatie om makkelijk contact te onderhouden en om daarbij gebruik te maken van de mogelijkheden van het platform. Heb je interesse? Stuur een mail naar contact@hrnetwerkzeeland.nl.

Het netwerk verwelkomt graag nieuwe leden die zich bezighouden met HR-gerelateerde zaken. Misschien heb je een specifieke HRM functie, of je werkt bij een kleinere organisatie en HRM is een neventaak. Het kan ook zijn dat je eigenaar bent van een bedrijf, of dat je leiding geeft aan een organisatie of afdeling. Meld je aan via www.hrnetwerkzeeland.nl.

Meer weten over HRM in Zeeland?

Meld je dan aan voor het HR Netwerk Zeeland. Op de website van het HR Netwerk vind je ook het kennisplatform. Je kunt er vragen stellen en automatisch op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen op jouw kennisgebieden, denk aan arbeidsvoorwaarden, diversiteit en inclusie, stages en traineeships, duurzame inzetbaarheid, subsidies en fiscale regelingen en verzuim en wet- en regelgeving en nog veel meer onderwerpen.

HR Netwerk Zeeland is een initiatief van een groep HRM-ers vanuit diverse Zeeuwse organisaties en is mede mogelijk gemaakt door een opstartsubsidie vanuit de Provincie Zeeland. De basis werd al in 2019 gelegd. Toen kwam een groep enthousiaste Zeeuwen uit bedrijfsleven en overheid bij elkaar tijdens een groot HR-event in de Timmerfabriek in Vlissingen. Hier werden workshops gehouden, werd kennis gedeeld en stond netwerken centraal. Men zag toen al de toegevoegde waarde van een sector-overstijgend Zeeuws HR-netwerk. Nu is het er en kan men zich gratis aanmelden via www.hrnetwerkzeeland.nl.

HR Netwerk in beeld en geluid