Human Capital Agenda

subsidiemogelijkheden

Human Capital Agenda

U kunt subsidie aanvragen voor sociale innovatieprojecten die gericht zijn op het oplossen van de krapte op de arbeidsmarkt. Sociale innovatie is het toepassen van nieuwe vormen van organisatie, nieuwe methodes en/of door middel van het introduceren van nieuwe producten en diensten met een meetbare of waarneembare impact op het arbeidsmarktvraagstuk. Projecten kunnen aangevraagd worden door een consortium, bestaande uit drie of meer partijen, waarbij de vraag vanuit de werkgevers centraal staat.

De subsidie is nog aan te vragen tot vrijdag 5 februari 2021. Kijk voor meer informatie of aanvragen op www.zeeland.nl. Er wordt bekeken of deze subsidie aan het einde van het jaar opnieuw kan worden opengesteld.

"Normaal gesproken als iemand stage ging lopen was het een 1 op 1 traject, maar nu is het een leerteam van verschillende mensen bij elkaar, die elkaar kunnen ondersteunen, bevragen en helpen."

Arianne Witteveen, coördinator ZAOS

(Zeeuwse Academische Opleidingsschool)

Inspiratie

Bekijk de video's van projecten die eerder subsidie hebben ontvangen voor hun idee om de krapte op de arbeidsmarkt aan te pakken, naast Zeeuwse arbeidsmarkt vernieuwers ook:

SVRZ Nedbase HZ

HR netwerk Zeeland