Actuele trends en ontwikkelingen rondom het Coronavirus in Zeeland samengevat

Provincie Zeeland, de Vereniging Zeeuwse Gemeenten, Economische Impuls Zeeland en VNO-NCW Zeeland werken intensief samen om ondernemers te helpen tijdens Corona de uitbraak.

Inwoners van Zeeland hebben veel vragen over corona: vragen over de zorg en de noodmaatregelen die worden getroffen, maar ook over regelingen voor bedrijven of mogelijkheden voor werkzoekenden. Voor deze en andere vragen kunt u terecht op de pagina: www.zeeland.nl/vragen-over-corona.

Via deze pagina wordt u doorverwezen naar voor u relevante informatie.

Daarnaast vindt u er een link naar de coronamonitor. Om actuele trends en ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus in Zeeland inzichtelijk te maken is een coronamonitor ontwikkeld. Deze monitor wordt wekelijks vernieuwd en geeft inzicht in de economische impact van de COVID-19 uitbraak. Het bevat een beschrijving en een duiding van de zichtbare alsmede de te verwachten gevolgen voor Zeeland.

De monitor is tot stand gekomen in samenwerking met de Economic Board Zeeland, Economische Impuls Zeeland, ZB Planburea, VNO-NCW Zeeland, Arbeidsmarktregio Zeeland, Vereniging Zeeuwse Gemeenten en Provincie Zeeland.